הוספת אנשים לחשבון
הזמנת משתמשים, רמות הרשאה, והסרה.
2 דקות קריאה
אפשר להזמין אנשים נוספים לחשבון ולהגדיר להם רמת הרשאה.
- בעלים — גישה מלאה, כולל חיוב ומחיקת אתרים.
- מנהל — ניהול אתרים בלי גישה לחיוב.
- צפייה — רואה מצב ודוחות, בלי לבצע פעולות.
הסירו גישה של ספקים ומפתחים כשהעבודה מסתיימת. זו אחת הדליפות הנפוצות ביותר, וגם הקלה ביותר לסגירה.